Thuis Productengrote ultrasone schoonmakende tank

900W 40 van het Badgolf club van Khz Groot Ultrasoon de Wasmachineroestvrij staal 304

Certificaat
China AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED certificaten
China AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
AGSONIC kan meer instrumenten in minder dan de helft van schoonmaken de tijd. De instrumenten die gebruikten om 15-20 minuten te vergen of meer enkel schoon te maken worden nu volkomen schoongemaakt in 3-5 minuten, die hen een concurrentievoordeel over andere winkels in het gebied geven.

—— De magnus-reparatie Diensten

Onze belofte moet onze klanten de meeste klap voor hun bok geven, en AGSONIC helpt me op die belofte leveren.“

—— Paul Saw Company

Ik heb een 100%-succestarief met de agsonic ultrasone reinigingsmachine. Wij demonteren de carburatoren en werpen hen in de reinigingsmachine. Ik waarborg wanneer zij uit de machine komen, zullen zij perfect zijn. Ik kan niet genoeg zeggen. U zult uw geld terug met deze machine tienvoudig maken. Dit is het ontzagwekkendste hulpmiddel op de planeet.“

—— Juan- Marine Company

Het gebruikte om een volledige dag te vergen om steunmateriaal uit sommige 3D delen manueel te verwijderen. Nu zetten wij enkel de delen in de ultrasone reinigingsmachine van AGSONIC en doen iets anders terwijl zij worden schoongemaakt. Na drie uren, hebben wij aardige, schone delen.“

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

900W 40 van het Badgolf club van Khz Groot Ultrasoon de Wasmachineroestvrij staal 304

900W 40 van het Badgolf club van Khz Groot Ultrasoon de Wasmachineroestvrij staal 304
900W 40 van het Badgolf club van Khz Groot Ultrasoon de Wasmachineroestvrij staal 304 900W 40 van het Badgolf club van Khz Groot Ultrasoon de Wasmachineroestvrij staal 304

Grote Afbeelding :  900W 40 van het Badgolf club van Khz Groot Ultrasoon de Wasmachineroestvrij staal 304

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AGSONIC
Certificering: CE
Modelnummer: T-16T
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 10Working dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000PCS/maand

900W 40 van het Badgolf club van Khz Groot Ultrasoon de Wasmachineroestvrij staal 304

beschrijving
Materiaal: Roestvrij staal 304 Toepassing: Ultrasonic Cleaner Golf Club
optie: Het drogen industrie: golfclubreinigingsmachine
Ultrasone macht: 900w frequentie: 28KHz
Hoog licht:

Grote Capaciteits Ultrasone Reinigingsmachine

,

grote ultrasone reinigingsmachine

900W 40 van het Badgolf club van Khz Groot Ultrasoon de Wasmachineroestvrij staal 304

 

 

40 Khz Ultrasoon Golf Club Schoner/Ultrasoon Schoonmakend Materiaal

 

Karakter van ultrasone golfclubreinigingsmachine:

Symbolisch-in werking gestelde automaat voor self - service; Automatisch water die en vult Snelle het verwarmen bevoegdheid lossen het vullen om gevraagde temperatuur Betere inzameling van tekenen binnen het machineminimum te bereiken lijn op de binnenkant van de tank Elke machine in een afzonderlijke krathoogte - kwaliteits controleerden symbolische systeem Ingebouwde afzonderlijk het opwekken Generator Ingebouwde Omvormers 304 Niet-magnetisch Ingebouwd Roestvrij staal Verwarmer thermostatisch Ingebouwde Tegen Ingebouwde Tijd.

 

De toepassing van golfclub ultrasone reinigingsmachine:

De ultrasone die golfclubreinigingsmachine hoofdzakelijk wordt gebruikt om het golfclubhoofd schoon te maken, de golfclubgreep, en de golfclubballen verwijderen de oppervlakteverontreiniging binnen vijf minuten zonder verontreiniging.

 

Schoonmakende stap:

Vul het water om meer dan het minimum te zijn invullen lijnstop, verbinden de voeding regelen het temperatuurcontrolemechanisme (50°C aan 70°C) regelen het tijdopnemercontrolemechanisme (3 minuten aan 5 minuten) inschakelen ultrasoon en het verwarmen zetten de tekenen in de groef van symbolisch systeem.

 

 

De voordelen van AG ultrasone schoonmakende machine

De ultrasone schoonmakende machine levert een hoge prestaties gezonde industrie, schoonmakend actie betreffende Motorblok, carburator en Motoronderdelen

01: Maakt koolstofstortingen van carburatoren en al manier van motoronderdelen schoon

02: Verwijdert koppig olievet, smeermiddelen, verf, roest, en vuil (met-pre-schoonmakend in zelfde gevallen

03: Het aluminium verzadigt

04: Doordringt diep in het deel en maakt gaten, kleine openingen en spleten schoon

05: Schone gevoelige delen als bedrading en plastiek zonder schade

06: Vereist geen line-of-sight voor het efficiënte schoonmaken

07: Verzekert deellevensduur toe te schrijven aan hoge graad van netheid

AG hervormt de ultrasone schoonmakende machine van het Motorblok reinigingsmethodes en processen op de automobiel en mechanische winkelvloer, kan onze ultrasone schoonmakende machine van het Motorblok allerlei automobiel, vliegtuigen schoonmaken, en de mariene motoronderdelen, ultrasone technologie voor het schoonmaken van delen elimineert handarbeid terwijl het voorzien van u van superieure het schoonmaken actie, kunnen de meeste delen met milieuvriendelijke oplossingen op basis van water worden schoongemaakt

De ultrasone schoonmakende machines werken aan het principe om schoonmakende oplosmiddelen te ageren gebruikend hoge frequentie correcte golven, leidt de ultrasone agitatie tot miljoenen microscopische bellen die het vrijgeven van enorme hoeveelheden energie imploderen, deze actie, kent als cavitatie, verjaagt om het even welke die verontreinigende stof aan de oppervlakte van een deel wordt gehouden, maakt de ultrasone cavitatie grondig elke oppervlakte in contact met de schoonmakende vloeistof schoon

Terwijl het ultrasone schoonmaken de perfecte diepe het schoonmaken oplossing voor motoronderdelen is, kan het kiezen van de juiste combinatie van het schoonmaken van machine en zijn het schoonmaken chemie een beetje netelig krijgen, behoeftehulp in het selecteren, zijn dit verscheidene grondbeginselen u moet kennen, is dit waar wij, roepen AG binnenkomen en onze ingenieur zal u helpen de juiste schoonmakende machine en de machinechemie selecteren

 

AGSONIC de Hoofden van de karclub en van Golfgrepen Clubreinigingsmachine

Ontwikkeld en ontworpen om als extra dienst aan leden en bezoekers aan te bieden. De digitale Ultrasone Compacte machine is de prefect toevoeging aan hoge de dienstgolfclubs. En welke betere manier om de vijfsterrendienst aan uw golfspelers, die verzekeren klanten neemt aan de cursus met schone clubs elke ronde aan te bieden?

In deze uiterst concurrerende markt geeft de Digitale Ultrasone Compacte Golf Club-Reinigingsmachine uw club een rand. Helpend leden uw club kiezen of hun lidmaatschap vernieuwen.

Bovenal die, zijn onze machines hand in China volgens zeer hoge normen wordt gebouwd. Daarom worden alle machines voorzien van a1-jaargarantie. En uw werknemers hebben de vrede van mening dat uw Digitale Ultrasone Compacte Golf Club-Reinigingsmachine u of uw leden niet neer zal laten.

Gebouwd volgens dezelfde veeleisende normen zoals de Compacte Machine. De digitale Ultrasone Uiteindelijke Golf Club-Reinigingsmachine kenmerkt een automatische schoonmakende cyclus en een symbolische verrichting.

Terwijl de Compacte machine klanten de grote dienst bij uw golfclub of drijfgamma aanbiedt. De uiteindelijke machines staat golfspelers toe om een teken bij uw ontvangst of Prowinkel te kopen zodat de klanten hun clubs zelf kunnen.

Met een krachtigere ultrasone generator en een grotere capaciteitstank hebt u het vertrouwen elke keer van professionele schoon. Zonder de behoefte om de machine te bemannen. Veel aangezien een automaat de behoeften die, allen u moet doen opnieuw bevoorraden is vervangt de schoonmakende vloeistof. Terwijl u de Uiteindelijke machine toestaat om het werk te doen en het geld voor u te maken.

Vergelijking van Traditionele & ultrasone reinigingsmethodes voor golfclub:

Het traditionele schoonmaken:

Gezette clubs in de tank/bad, het immersible voor verscheidene notulen met detergent, schone club/grepen/ballen één voor één met zachte borstel om schade te vermijden de oppervlakte.

Het ultrasone schoonmaken:

Zet een volledige reeks golfclubs in ultrasone tank met geschikt detergens, zullen allen binnen 2minutes worden schoongemaakt.

 

Specificaties:

Model T-18S
Ultrasone macht 900W (18pcs-omvormers)
Frequentie 40KHz
Huisvestingsmateriaal SUS304
Tankmateriaal SUS304
Het verwarmen macht 1500W
Tankcapaciteit 49L
Tijdopnemer Digitale regelbare 1-99min
Verwarmer 0~95℃
Voltage AC 100~120V, 60Hz
AC 220~240V, 50Hz
Tankgrootte 400*350*350 mm
Eenheidsgrootte 570*480*800 mm
Verpakkingsgrootte 690*600*980mm
N.W. 54 kg
G.W. 75 Kg

 

Inleiding hoofdzakelijk:

De ultrasone technologie is gebruikt meer dan veertig jaar om medische, elektronische en ander hoge precisiemateriaal schoon te maken. Ultrasone opbrengsmiljoenen uiterst kleine bellen in een oplossing die wanneer het komen van in contact met om het even welke oppervlakte imploderen. Dit en verwijdert snel veilig om het even welke oppervlakteverontreiniging. Het ultrasone technologiewerk is benieuwd bij het schoonmaken van golfclubs als oplossing alle delen van het de clubhoofd en grepen veel sneller en effectiever dan een andere reinigingsmethode bereikt. De ultrasone Golf Club-Reinigingsmachine zal uw clubhoofden en grepen in een oplossing schoonmaken die geen bewegende delen heeft. Het ultrasone schoonmaken bewaart het leven van uw golfclubs. De golfspelers met schone clubhoofden en grepen spelen beter golf. Deze innovatieve en hoogst betrouwbare machine is gebruikt in de loop van de jaren door duizenden en duizenden tevreden golfspelers.

 

 

Toepassing:
1. Voor huishouden: juwelen, ornamenten, headwear, broche, oogglazen, horlogeketting, dvd, CD, scheermes, tandenborstel, gebit, theestellen en babyuitsteeksels, groenten en vruchten;
2. Voor oogglazen en optische instrumenten: alle optische instrumenten, zoals delen van oogglazen, vergrootglazen, telescoop, microscoop, camera…
3. Voor jade, toebehorenverwerkende industrie;
4. Voor de horlogeindustrie, nauwkeurige instrumenten;
5. Voor bank, bureau, kunsten en ambachten, de adverterende industrie en officiële levering: zoals printer, douchepijp, technische pen, pen, het schilderen borstel, pijp, spuitbus, verbinding…
6. Voor communicatieapparatuur en elektromateriaalonderhoud: zoals nauwkeurige kringsraad, vervangstukken van mobiele telefoon, interphone, persoonlijke stereo-installatie…
7. Voor de medische industrie, scholen: zoals allerlei medische instrumenten, gebit, tand gegoten, lens, beker en reageerbuis van laboratorium, mengsel van allerlei drug en reagens…
8. Gift voor anderen.

 

Het systeem werkt op de volgende manier:

  • De delen worden geplaatst in de tank gebruikend de inbegrepen roestvrij staalmand of andere holdingsinrichting.
  • Zodra ondergedompeld, wordt de Startknop gedrukt, en de dekking is gesloten. De ultrasone systeeminschakelen, en het filtersysteem zetten automatisch uit. De delen worden op dit ogenblik schoongemaakt met het KRUISVUUR ultrasone systeem.
  • Het systeem zal automatisch op voltooiing van de cyclus uitzetten.
  • De exploitanten kunnen dan terugkeren wanneer de delen schoon zijn.

De dekking wordt geopend en de partij delen wordt geplaatst op de mandrest. De druipende vloeistoffen worden geleid terug naar de ultrasone schoonmakende tank900W 40 van het Badgolf club van Khz Groot Ultrasoon de Wasmachineroestvrij staal 304 0

Contactgegevens
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Contactpersoon: AGSONIC

Tel.: +8618928856885

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)