Thuis ProductenDigitale ultrasoon reiniger

het Roestvrije staal Mini Ultrasoon Schoner Bad 2L van 50W 40khz met Digitale Tijdopnemer

Certificaat
China AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED certificaten
China AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
AGSONIC kan meer instrumenten in minder dan de helft van schoonmaken de tijd. De instrumenten die gebruikten om 15-20 minuten te vergen of meer enkel schoon te maken worden nu volkomen schoongemaakt in 3-5 minuten, die hen een concurrentievoordeel over andere winkels in het gebied geven.

—— De magnus-reparatie Diensten

Onze belofte moet onze klanten de meeste klap voor hun bok geven, en AGSONIC helpt me op die belofte leveren.“

—— Paul Saw Company

Ik heb een 100%-succestarief met de agsonic ultrasone reinigingsmachine. Wij demonteren de carburatoren en werpen hen in de reinigingsmachine. Ik waarborg wanneer zij uit de machine komen, zullen zij perfect zijn. Ik kan niet genoeg zeggen. U zult uw geld terug met deze machine tienvoudig maken. Dit is het ontzagwekkendste hulpmiddel op de planeet.“

—— Juan- Marine Company

Het gebruikte om een volledige dag te vergen om steunmateriaal uit sommige 3D delen manueel te verwijderen. Nu zetten wij enkel de delen in de ultrasone reinigingsmachine van AGSONIC en doen iets anders terwijl zij worden schoongemaakt. Na drie uren, hebben wij aardige, schone delen.“

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

het Roestvrije staal Mini Ultrasoon Schoner Bad 2L van 50W 40khz met Digitale Tijdopnemer

het Roestvrije staal Mini Ultrasoon Schoner Bad 2L van 50W 40khz met Digitale Tijdopnemer
het Roestvrije staal Mini Ultrasoon Schoner Bad 2L van 50W 40khz met Digitale Tijdopnemer het Roestvrije staal Mini Ultrasoon Schoner Bad 2L van 50W 40khz met Digitale Tijdopnemer

Grote Afbeelding :  het Roestvrije staal Mini Ultrasoon Schoner Bad 2L van 50W 40khz met Digitale Tijdopnemer

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AGSONIC
Certificering: CE
Modelnummer: Tb-50
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 10Working dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000PCS/maand

het Roestvrije staal Mini Ultrasoon Schoner Bad 2L van 50W 40khz met Digitale Tijdopnemer

beschrijving
Materiaal: Roestvrij staal 304 Toepassing: Dental Ultrasonic Cleaner
optie: het ultrasone schoonmaken industrie: Huishouden Tand Ultrasone Reinigingsmachine
Ultrasone macht: 50 w Het verwarmen Macht: 100W
Hoog licht:

supersonische ultrasone reinigingsmachine

,

ultrasone digitale reinigingsmachine

50 W 40 kHz roestvrij staal mini ultrasoon reinigingsbad 2L met digitale timer

Digitale ultrasone reiniger voor het reinigen van sieraden en horloges Zilveren sieraden Lens lenzenvloeistof

Ultrasone reinigers

Een ultrasone reiniger is de ideale methode voor het reinigen en herstellen van delicate items, waardoor sieraden een perfecte kandidaat zijn voor deze methode. Dagelijks vuil en vuil, olieachtige residuen en zelfs juweliers rouge (een samenstelling voor het reinigen en polijsten van sieraden) kunnen worden verwijderd uit de kleine spleten en verborgen doorgangen van deze items. Deze reinigingsmethode is ideaal omdat de apparatuur kan worden aangepast aan de juiste verhouding en frequentie om items te reinigen, maar niet om items te beschadigen. Dit is een van de grootste voordelen van ultrasoon reinigen.

Hoe een ultrasone reiniger werkt om sieraden schoon te maken

speciale oplosmiddelen ontworpen voor het reinigen van sieraden kunnen worden gebruikt, maar zeer goede resultaten kunnen ook worden verkregen door water en een milieuvriendelijk reinigingsmiddel met lage pH te gebruiken. Chemische stoffen met een lage of te hoge pH moeten worden vermeden. Deze agressieve chemie in combinatie met warmte en de ultrasone activiteit kan mogelijk schade aan delicate stukken veroorzaken.

Tijdens het reinigingsproces worden items ondergedompeld in het reinigingsoplosmiddel. De intensiteit van de reiniger en de warmte van de oplossing moeten worden aangepast om de toepassing succesvol te laten verlopen. Ultrasone reinigers werken snel om vuil en andere vervuiling volledig te verwijderen door een cavitatieproces .

Sieraden worden op dezelfde manier schoongemaakt als andere items. Items worden ondergedompeld in een zacht oplosmiddel en het reinigingsproces stuurt ultrasone golven door de oplossing die bubbels creëert die alle vuil en aanslag op het sieradenoppervlak verwijderen. In de meeste gevallen volstaat een korte reinigingsbeurt van twee tot drie minuten voor een optimaal resultaat.

We ontwerpen en produceren ook aangepaste systemen voor unieke toepassingen en kunnen componenten leveren om een ​​bestaande tank om te bouwen of te upgraden. Of u nu een systeem nodig hebt om lagers of keramiek, oftalmische precisielenzen of mechanische productiesamenstellen te reinigen, wij hebben een systeem dat u resultaten oplevert.

Ultrasone reiniger voor laboratoria, inclusief hoogfrequent bureaublad Ultrasone reiniger voor op het bureau, laagfrequent ultrasone reiniger voor op het bureau op het laboratorium met verwarming en laagfrequente ultrasone reiniger voor op het bureau op het bureau.

Productomschrijving

Korte introductie van de ultrasone reiniger op het tafelblad:

 • Goedkoopste ultrasone reinigingsapparatuur voor tafelbladen en onderdelen
 • Gebruikt om vrijwel elke verontreiniging met het juiste reinigingsmiddel te verwijderen
 • Olie, koelvloeistof, metaalsnippers en boetes verwijderen
 • Voor het reinigen van metalen onderdelen en de meeste andere precisiereinigingen
 • Reinigen van onderdelen, reinigen van spuitgietmatrijzen, ultrasone ontvetters, enz
 • Uitstekende ultrasone prestaties
 • Tankinhoud komt van 2-30L
 • Digitale modellen> Mechanische modellen> elektrisch verstelbare modellen

kennisgevingen:

Toepassing:

Gezondheidszorg Tandheelkundige en chirurgische instrumenten, optisch, podotherapie, algemene praktijk, ziekenhuizen, medische componenten
productie: Lucht- en ruimtevaart, farmaceutica, defensie, medische hulpmiddelen en orthopedische implantaten, automotive, marine, filtratie, gieten, eten en drinken, plating & oppervlakteafwerking, halfgeleiders, printtechnologie en apparatuur.
Onderhoud Onderhoud aan de auto, sieraden en horloges, gereedschap, wapens, warmtewisselaars, olie en gas, commerciële koffieboiler
Laboratorium Wetenschappelijk onderzoek, mengen, celverstoring, extractie, farmaceutische sonochemie
anderen venster blind, golf club, tattoo apparatuur, rasterwals, muziek apparatuur, wapens, elektronica, etc.

Kenmerken:

1. Ultrasoon vermogen: instelbaar van 0-100%

2. Tijdinstelling: 0-30min of 24 uur continu werken

3. Verwarming: 20-80 ℃ verstelbaar

4: Ultrasone frequentie: 28 kHz of 40 kHz

5: Materiaal: SUS304-tank met een dikte van 2 mm voor zuurbestendig.

6: Verbeterd PCB-ontwerp voor stabiel en duurzaam industrieel gebruik

7: Meer sterke en uniforme ultrasone golf

8: Met gratis deksel en roestvrijstalen SUS304-mand

Product specificaties:

Model Tank maat Eenheidsgrootte Volume Werkelijke ultrasone kracht Nominaal ultrasoon vermogen Ultrasone frequentie Verwarming vermogen timer Verwarming temperatuur
Lxbxh (mm) Lxbxh (mm) (L) (W) (W) (kHz) (W) (MIN) (℃)
TB-50 150x135x100 175x160x210 2 50 60 40 150 1-30 0-80
TB-100 240x135x100 265x165x220 3.2 100 120 150
TB-150A 300x150x100 325x180x225 4.5 150 180 300
TB-150B 300x150x150 325x180x280 6.5 150 180 300
TB-200 300x240x150 325x265x280 10.8 200 240 450
TB-300 330x300x150 360x325x285 15 300 360 450
TB-400 500x300x150 530x325x285 22 400 480 600
TB-500 500x300x200 530x325x325 30 500 600 600

We weten dat uw reputatie afhangt van het effectief en efficiënt reinigen van onderdelen. Ultrasonics International kan u helpen de juiste soort ultrasone reiniger te kiezen voor de behoeften van uw motorfietsindustrie.

Al meer dan twee decennia helpt Ultrasonics International bedrijven hun winstgevendheid te verbeteren door hun klanten ultrasone reinigingsapparatuur te bieden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wave sweep-technologie. Onze ultrasone reinigingsapparatuur heeft een reputatie voor betrouwbaarheid en levensduur. Het gebruik van de juiste ultrasone reinigingsapparatuur bespaart geld en verbetert reinigingsprocessen. De reinigingsresultaten zijn meetbaar beter en er is minder tijd nodig om het reinigingsproces te voltooien. Productieaantallen stijgen en arbeidsuren dalen dramatisch omdat meerdere onderdelen tegelijkertijd kunnen worden geadresseerd.

U moet ook de werkdiepte van de reinigingsvloeistof weten, aangezien deze betrekking heeft op de grootte van de onderdelen die u reinigt .

De werkdiepte is de afstand van het binnenbodemoppervlak van de mand tot het vloeistofoppervlak in een gevulde tank. Dit is belangrijk omdat te reinigen onderdelen volledig in de vloeistof moeten worden ondergedompeld.

Monsterbereiding daarentegen vereist mogelijk minder diepte omdat de hele container niet in de oplossing hoeft te worden ondergedompeld. Speciale eenheden zijn ontworpen voor het voorbereiden van monsters. Productspecificaties voor ultrasone reinigers voor tafelbladen kunnen deze informatie niet bevatten. Als dit niet het geval is, neem dan gerust contact op met de fabrikant of leverancier voor deze informatie. Aan de andere kant melden fabrikanten van grote industriële tanks vaak zowel tankdiepte als werkdiepte. Zie voor meer informatie onze video over het selecteren van tankgrootte.

2. Hoe gebruikt u de apparatuur?

Ultrasone reinigers doen veel meer dan schone onderdelen zoals tandwielen, carburateurs, printplaten en chirurgische instrumenten. In het laboratorium worden ze in brede zin gebruikt om oplosmiddelen te ontgassen, nanodeeltjes te verspreiden en te emulgeren, op te lossen, te dispergeren en op andere wijze laboratoriummonsters te bereiden.

Als u onderdelen reinigt, moet u om te beginnen het volgende overwegen voordat u een selectie maakt:
Type verontreiniging dat moet worden verwijderd. Er is een groot verschil, zoals u zich kunt voorstellen, tussen het verwijderen van koelvloeistof uit bewerkte onderdelen, vernisafzettingen van een carburateur, inkt van drukrollen en bloed- en weefselresten van chirurgische instrumenten.
De samenstelling van producten die worden gereinigd. Verschillende parameters zijn van toepassing op het reinigen van vliegtuigmotoronderdelen en glazen capillairen. U hebt een compatibele reinigingsoplossing en ultrasone reinigingsfrequentie nodig.

Gaat u batches of afzonderlijke onderdelen reinigen?
Componentgrootte en gewicht
Nadat u precies hebt bepaald wat u probeert te bereiken, helpen de volgende punten u om uw uitrustingselectie te beperken. Dan is het tijd om contact op te nemen met Tovatech voor specifieke aanbevelingen.

3. Voeg manden toe aan uw specificatieblad
Mand

Manden ondersteunen onderdelen en monstercontainers in een ultrasone reiniger.

Ze beïnvloeden de reiniging en monsterverwerkingsefficiëntie en, belangrijker nog, beschermen tanks tegen schade. Manden met geïsoleerde handgrepen vergemakkelijken het plaatsen en verwijderen van te reinigen onderdelen in hete vloeistof. Ze houden ook onderdelen, kolven en bekers weg van de tankbodem waar ze trillingen onderdrukken en de effectiviteit van de reiniging verminderen. Houd er rekening mee dat de bodem van de tank een trillend membraan is. Elk vast voorwerp, met name een metalen onderdeel, kan als een boor fungeren terwijl de echografie werkt. Na verloop van tijd kan dit een gat in de tank veroorzaken. Dat is een reden genoeg om manden te gebruiken.

Sommige manden hangen aan de tankrand;

anderen zijn uitgerust met rubberen gecoate voeten die zich in de buurt van de hoeken van de tankbodem bevinden waar trillingen minimaal zijn.

Fijnmazige manden voor kleine onderdelen kunnen in bekers of standaardmanden worden geplaatst.

U vindt hier meer informatie in onze post over ultrasone reinigingsmandspecificatie. Dit bericht maakt verbinding met een gerelateerd bericht voor extra achtergrondinformatie.

4. Hoe ultrasone frequentie te specificeren Ultrasone frequentie wordt geproduceerd door door de generator aangedreven transducers die zijn verbonden met de bodem van de tank. Ze trillen in kilohertz (kHz of duizenden cycli per seconde) boven het gehoorbereik, dat ongeveer 20 kHz is. De meeste ultrasone reinigers werken tussen 35 en 45 kHz. Dit frequentiebereik is goed geschikt voor de meeste reinigingswerkzaamheden. Monstervoorbereiding wordt vaak bereikt met eenheden die werken op 37 kHz. Een voorbeeld van een ultrasone eenheid die speciaal is ontworpen voor monstervoorbereiding is microprocessorgestuurd

Een lagere frequentie zoals 25 kHz produceert grotere cavitatiebellen.

Wanneer deze bellen imploderen, geven ze een grotere hoeveelheid reinigingsenergie af. Voor grove reiniging zoals het verwijderen van schurende schuurmiddelen of polijstpasta, zal een lagere frequentie effectiever zijn. Merk op dat hoe lager de frequentie, hoe luider de reinigingsbewerking. Geluiddempende tankdeksels met isolatie zijn een goed idee bij gebruik op 25 kHz. Een ander handig accessoire is een kast voor geluidsbescherming waarin u het apparaat kunt plaatsen.

Een hogere frequentie produceert kleinere cavitatiebellen.

Deze dekken verfijnde complexe oppervlakken grondiger af en zijn zachter dan lage frequenties.

Voor de fijne reiniging van zeer delicate sieraden, elektronica en zachte metalen met gepolijste oppervlakken, overweeg een eenheid die werkt op 80 - 130 kHz.

Als u capillaire buizen of spectrofotometer-cuvetten reinigt, hebt u een apparaat nodig dat werkt op 80 kHz of hoger. Als u een verscheidenheid aan materialen reinigt, overweeg dan een ultrasone reiniger met dubbele frequentie.

Onze diensten

Als er tijdens de garantieperiode een technisch probleem is, worden vervangende onderdelen gratis verzonden.

Technische ondersteuning is ook de hele tijd beschikbaar.

2. ons voordeel

1. Beantwoord uw vraag binnen 24 werkuren.

2. Ervaren medewerkers beantwoorden al uw vragen in vloeiend Engels.

3. OEM is beschikbaar als de hoeveelheid groot is.

4. Wij bieden zeer concurrerend voor al onze producten.

3. After-sales

Onze machines ondergaan een uitgebreide en strikte test- en kwaliteitscontroleprocedure, zodat elk gekocht item aan wereldwijde kwaliteitsnormen voldoet. Het is een veilige en betrouwbare kwaliteit voor ultrasone reinigingsapparatuur.

bedrijfsinformatie

1. AG SONIC technologie beperkt, die zich al meer dan 10 jaar bezighoudt met ultrasoon reiniger. En de belangrijkste producten zijn ultrasoon reiniger met verschillende capaciteit.

2. AG SONIC is een originele ultrasone fabrikant met R & D-, productie- en verkoopteams. Onze ingenieur houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met het indienen van de aanvraag, dus we hebben het PCB-ontwerp verbeterd voor stabiel en duurzaam industrieel gebruik. Product van hoge kwaliteit en goede service na verkoop zijn bij ons verkrijgbaar.

3. Niet alleen standaard ultrasone reiniger, elke niet-standaard kan worden ontworpen door ingenieur.

Suggestie en tekening zijn professioneel voor u.

4. Welkom om onze fabriek in Shenzhen te bezoeken, en wij waarderen uw suggesties en hopen om zakelijke samenwerking uit te voeren.

FAQ

Voordelen van het reinigen van sieraden met een ultrasone reiniger

 • Het proces bereikt delen van de sieraden die uiterst moeilijk te reinigen zijn met traditionele reinigingsmethoden.
 • Sieraden worden helemaal schoon, waardoor ze er als nieuw uitzien.
 • U hoeft de sieraden niet uit elkaar te halen.
 • Meerdere stukken kunnen tegelijkertijd worden gereinigd, wat tijd en geld bespaart. Volg de aanbevelingen van de fabrikant voor maximale stukken in uw ultrasone reiniger.
 • Zachte reiniging beschadigt kwetsbare stukken niet en maakt reiniging zo vaak als nodig is.

Stappen voor het reinigen van sieraden met een ultrasone reiniger

 1. Vul de kamer met reinigingsoplosmiddel
 2. Merk op dat water heet moet zijn. Idealiter zou u een ultrasone reiniger met een verwarming gebruiken.
 3. Voer een voorreinigingscyclus uit
 4. Dompel sieraden onder in schoonmaakmiddel
 5. Voer de reinigingscyclus uit
 6. Nadat de cyclus is voltooid, verwijdert u de items uit de onderdelenmand en spoelt u de oplossing van de items
 7. Borstel de stukken na het spoelen met een zachte borstel. Besteed speciale aandacht aan het borstelen rond de klauwen en kronen die de edelstenen of diamanten op hun plaats houden.

Contactgegevens
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Contactpersoon: AGSONIC

Tel.: +8618928856885

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)