Thuis Productenultrasone omvormer met duikvermogen

Aangepaste Ultrasone Reinigingsmachine Met duikvermogen voor Autodelen het Industriële Schoonmaken

Certificaat
China AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED certificaten
China AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
AGSONIC kan meer instrumenten in minder dan de helft van schoonmaken de tijd. De instrumenten die gebruikten om 15-20 minuten te vergen of meer enkel schoon te maken worden nu volkomen schoongemaakt in 3-5 minuten, die hen een concurrentievoordeel over andere winkels in het gebied geven.

—— De magnus-reparatie Diensten

Onze belofte moet onze klanten de meeste klap voor hun bok geven, en AGSONIC helpt me op die belofte leveren.“

—— Paul Saw Company

Ik heb een 100%-succestarief met de agsonic ultrasone reinigingsmachine. Wij demonteren de carburatoren en werpen hen in de reinigingsmachine. Ik waarborg wanneer zij uit de machine komen, zullen zij perfect zijn. Ik kan niet genoeg zeggen. U zult uw geld terug met deze machine tienvoudig maken. Dit is het ontzagwekkendste hulpmiddel op de planeet.“

—— Juan- Marine Company

Het gebruikte om een volledige dag te vergen om steunmateriaal uit sommige 3D delen manueel te verwijderen. Nu zetten wij enkel de delen in de ultrasone reinigingsmachine van AGSONIC en doen iets anders terwijl zij worden schoongemaakt. Na drie uren, hebben wij aardige, schone delen.“

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

Aangepaste Ultrasone Reinigingsmachine Met duikvermogen voor Autodelen het Industriële Schoonmaken

Aangepaste Ultrasone Reinigingsmachine Met duikvermogen voor Autodelen het Industriële Schoonmaken
Aangepaste Ultrasone Reinigingsmachine Met duikvermogen voor Autodelen het Industriële Schoonmaken Aangepaste Ultrasone Reinigingsmachine Met duikvermogen voor Autodelen het Industriële Schoonmaken

Grote Afbeelding :  Aangepaste Ultrasone Reinigingsmachine Met duikvermogen voor Autodelen het Industriële Schoonmaken

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AGSONIC
Certificering: CE
Modelnummer: Tz-36
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 10Working dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000PCS/maand

Aangepaste Ultrasone Reinigingsmachine Met duikvermogen voor Autodelen het Industriële Schoonmaken

beschrijving
Materiaal: SUS304/SUS316L Toepassing: Ultrasone Omvormers met duikvermogen
optie: het ultrasone schoonmaken industrie: Het behandelen van Zuiveldunne modderwater
Ultrasone macht: 1800W frequentie: KHZ 28KHZ/40
Hoog licht:

Omkeerbare ultrasone transducer

,

ultrasone reinigingsmachine met duikvermogen

Aangepaste Ultrasone Reinigingsmachine Met duikvermogen voor Autodelen het Industriële Schoonmaken

 

Hoe de ultrasone systemen werken

Wanneer de ultrasone energie in een het schoonmaken oplossing wordt geïntroduceerd, leidt het tot een patroon van afwisselende hoge en lage druk. De extreme lagedrukfase leidt tot microscopische vacuümbellen. Tijdens de verdere hoge drukfasen, hevig imploderen de bellen. Dit proces is genoemd geworden cavitatie.

De cavitatie verstrekt een intense het schrobben actie die tot het snelle en verenigbare schoonmaken leidt. Het neemt de vaste praktijk van handonderdompeling en agitatie op een veel hoger niveau. De bellen zijn klein genoeg om zelfs microscopische spleten te doordringen, toestaand voor het schoonmaken in de hoeken meest buiten bereik.
 

Onze immersible die omvormer is douane voor uw bijzondere toepassing en tankgrootte wordt ontworpen. Het kan in bestaande tanks van om het even welke grootte worden opgenomen en het worden omgezet in ultrasone tank. Het wordt gecontroleerd door onze unieke Impuls Geveegde Pleasecontact ons voor specifieke informatie over hoe wij voor uw Immersible-Omvormerbehoeften kunnen tot stand brengen.

De waaier van immersible omvormers komt in diverse grootte ultrasone bevoegdheden en werkende frequenties. Wij kunnen de grootte selecteren u gebaseerd op uw het schoonmaken vereisten en tankgrootte wenst. De immersible ultrasone omvormersystemen zijn draagbaar en kunnen van één tank aan een andere indien nodig worden bewogen. Zij zijn het meest geschikt die voor wanneer u reeds een tank hebt in uw productieproces wordt geïnstalleerd of wij kunnen het volledige systeem met inbegrip van de tank leveren.

 

Worden de Immersible ultrasone omvormers ontworpen voor gebruik in nieuwe of bestaande schoonmakende tanks om de snelheid en de doeltreffendheid van het spoelen schoonmakende en andere processen te verbeteren. De enige of multidiemoduleeenheden kunnen douane zijn voor tanks van om het even welke grootte wordt ontworpen.

 

 

Gemeenschappelijke configuraties:

Aangezien de ultrasone dozen met duikvermogen het meest meestal aan bestaand roestvrij staal en andere metaal gebaseerde tanks worden toegevoegd, worden de dozen en de ultrasone macht gemaakt om dergelijke tanks te passen. Wij kunnen onze immersible ultrasone geluidsleer in om het even welke tankconfiguratie rangschikken gemakkelijk maken vereist voor uw toepassing met weinig aan geen extra douanegrootte tarifering.


Korte Inleiding van de immersible ultrasone omvormers:
Zijn de Immersible ultrasone omvormers verzegelde roestvrij staalbijlagen die voor het toevoegen van ultrasone geluidsleer aan delen die nieuwe tanks schoonmaken of op bestaande tanks, materiaal en systemen toevoegen toestaan.
Het aantal en de plaatsing van het Omvormerpak met duikvermogen

 

 

Er zijn pros - en - cons. aan beide ingangsroutes. Vele klanten verkiezen de stootbord-stijl omvormerpakken te kopen omdat zij geen gat op de bodem van hun tank willen maken. Het belangrijkste nadeel aan het gebruiken van stootborden is dat zij zich in de dekking of andere systeemdelen kunnen mengen die op de bovenkant geïnstalleerd zijn. De meeste die AGSONIC-duikboten zijn douane wordt vervaardigd de doeltreffendheid van het ultrasone systeem te maximaliseren en mogelijke dode vlekken te minimaliseren. Wij zijn de enige fabrikant om deze dienst bij geen extra last aan te bieden. Wij hebben ook een lijn van standaard ultrasone beschikbare systemen met duikvermogen.

Als u denkt kan uw bestaande schoonmakende tank geschikt zijn om aan te passen aan ultrasone onze technici bij AGSONIC gelieve schoon te maken contacteren en wij zullen verheugd zijn om u van meer informatie en een citaat voor een naar maat gemaakt systeem met duikvermogen te voorzien.

 

Vereisen de Immersible ultrasone omvormers geen gehechtheid aan de tank (buiten om hen in positie te houden) om efficiënt te functioneren. Dientengevolge, kunnen de omvormers van tank aan tank worden bewogen en zonodig voor speciale toepassingen worden geplaatst wanneer nodig. Diverse opzettende opties worden hieronder getoond.

 

De Types van Immersibleomvormer:

Bodem Monunted - over Hoogste Kabeldoos

Bodem Opgezet met dubbel Waterdicht schot

Bodem Opgezet met enig Waterdicht schot

Bodem Opgezet met over de Hoogste Pijp

Kant Opgezet met over de Hoogste Pijp

Kant Opgezet met Waterdicht schot door Zijgevel

De steun kan of muur of bodem zijn opgezet, afhankelijk van de toepassing. De eenheden worden verscheept volledig geassembleerd en vereisen slechts eenvoudige toevoeging in de tank voorafgaand aan verrichting.


Specificaties:

Model Materiaal Omvormers Geschat volume Doosgrootte Kabel
lood-uit
Ultrasone frequentie Ultrasone macht
(mm) (PCs) (l) (mm)   (kHz) (w)
Tz-1003 SUS304/SUS316L 3 15 250x150x100 Stijve buis
Flexibele buis
28/40 150
Tz-1006 6 30 305x250x100 300
Tz-1012 12 60 355x250x100 600
Tz-1018 18 90 406x305x100 900
Tz-1024 24 120 500x355x100 1200
Tz-1030 30 150 550x406x100 1500
Tz-1036 36 180 500x460x100 1800

 

Verbeter het het schoonmaken vermogen van uw bestaande tank met Ultrasone Schoonmakende Systemen de Met duikvermogen van AGSONIC

Voor klanten die het het schoonmaken vermogen van hun bestaande tank zouden willen verbeteren door een ultrasoon schoonmakend apparaat te installeren, systeem kan het met duikvermogen van AGSONIC de meest economische en efficiënte keus op de markt zijn.

Nochtans, alvorens een systeem met duikvermogen te kopen, de tank te overwegen gelieve u reeds en zijn materiaal van bouw hebt.

Technische Beschrijvingen
De ultrasone die omvormerelementen in een liquid-tight huisvesting worden verzegeld zijn een optie aan omvormerelementen permanent in entrepot op de kant of bodem van een schoonmakende tank. De belangrijkste voordelen van immersible ultrasone omvormers zijn dat zij gemakkelijk aan de dienst zijn en aan bestaand materiaal, vaak zonder uitgebreide tankwijzigingen kunnen worden toegevoegd. Wordt de ultrasone geluidsleer unieke technologie aangeboden in het immersible omvormerformaat. Dit omvat standaard individuele frequenties van kHz 28 aan kHz 120 evenals veelvoudige frequenties in enige of veelvoudige eenheden.

 

FAQ

Het begrip van Ultrasone Macht

 

Wanneer een ultrasone reinigingsmachine loopt wordt de elektromacht gelijk verbruikt maar het wordt vrijgegeven in intervallen om tot de correcte golven te leiden die het ultrasone signaal gestalte geven. Sommige fabrikanten melden ultrasone piekmacht, melden anderen gemiddelde macht, en één of ander rapport allebei.

Wanneer het vergelijken van materiaal moet u vergelijken gebaseerd op hetzelfde criterium u anders appelen met sinaasappelen zou vergelijken.

Terwijl meer macht gewoonlijk op het snellere en efficiëntere schoonmaken wijst, is meer macht niet altijd beter.

Teveel macht kan elektronische delen beschadigen, eindigt de oppervlakte op een zacht metaal (b.v. aluminium), en andere gevoelige punten.

Voor het schoonmaken van uiterst gevoelige punten, is de regelbare macht een nuttige eigenschap.

Houd in mening dat groter het volume van oplossing, de meer ultrasone macht voor het schoonmaken zal worden vereist.

De meeste die reinigingsmachines bij een gemiddelde macht van 50 tot 100 watts per gallon in werking worden gesteld, groter de tank zo de meer macht nodig u hebben. Probeer niet om het efficiënte vermogen van een ultrasone reinigingsmachine te verhogen door de tank onder-te vullen.

 

De ultrasone schonere generators die omvormers aandrijven zijn gestemd op een bepaald vullingsniveau.

Het in werking stellen van de eenheid met minder vloeistof kan de generator beschadigen en zal in minder dan het geoptimaliseerde schoonmaken resulteren.

Waarom Ultrasone klank?
Het is efficiënt, schoon, groen en rendabel.
Bovenal, werkt het.
Een krachtige het schoonmaken oplossing is nu zo eenvoudig zoals zeep, water en sommige machtige kleine bellen.
De ultrasone het schoonmaken technologie is snel, zacht en uiterst krachtig. Het gebruikt microscopische cavitatiebellen en speciaal
geformuleerde milieuvriendelijke oplossingen om elke vouw en spleet te zoeken en zelfs koppige of moeilijk te bereiken verontreinigende stoffen, met inbegrip van vet, vuil, koolwaterstoffen, metaal te elimineren
spaanders, polijsten/het oppoetsen samenstellingen, koolstofstortingen, vormversie en meer.
 

De ultrasone technologie gebruikt absoluut geen schadelijke chemische producten.
Geen dampen. Geen sterke geuren. Geen gevaarlijke of dure chemische verwijdering. Verminderd risico.
De technologie is opmerkelijk, maar het proces is gemakkelijk. Efficiënter en efficiënt dan chemische processen,
de machines zijn zo eenvoudig te gebruiken zoals een afwasmachine, zonder noodzakelijke handarbeid of supervisie.

Aangepaste Ultrasone Reinigingsmachine Met duikvermogen voor Autodelen het Industriële Schoonmaken 0

 

 

Contactgegevens
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Contactpersoon: AGSONIC

Tel.: +8618928856885

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)