Thuis ProductenAutomobiel Ultrasone Reinigingsmachine

Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen

Certificaat
China AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED certificaten
China AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED certificaten
Klantenoverzichten
AGSONIC kan meer instrumenten in minder dan de helft van schoonmaken de tijd. De instrumenten die gebruikten om 15-20 minuten te vergen of meer enkel schoon te maken worden nu volkomen schoongemaakt in 3-5 minuten, die hen een concurrentievoordeel over andere winkels in het gebied geven.

—— De magnus-reparatie Diensten

Onze belofte moet onze klanten de meeste klap voor hun bok geven, en AGSONIC helpt me op die belofte leveren.“

—— Paul Saw Company

Ik heb een 100%-succestarief met de agsonic ultrasone reinigingsmachine. Wij demonteren de carburatoren en werpen hen in de reinigingsmachine. Ik waarborg wanneer zij uit de machine komen, zullen zij perfect zijn. Ik kan niet genoeg zeggen. U zult uw geld terug met deze machine tienvoudig maken. Dit is het ontzagwekkendste hulpmiddel op de planeet.“

—— Juan- Marine Company

Het gebruikte om een volledige dag te vergen om steunmateriaal uit sommige 3D delen manueel te verwijderen. Nu zetten wij enkel de delen in de ultrasone reinigingsmachine van AGSONIC en doen iets anders terwijl zij worden schoongemaakt. Na drie uren, hebben wij aardige, schone delen.“

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen

Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen
Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen

Grote Afbeelding :  Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AGSONIC
Certificering: CE
Modelnummer: T-2060
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1unit
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 10Working dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: 1000PCS/maand

Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen

beschrijving
Materiaal: Roestvrij staal 304 Toepassing: Vliegtuigendelen
optie: Automatische Ultrasone Reinigingsmachine option2: Risningstank
Ultrasone macht: 3Kw Het verwarmen Macht: 6KW
Hoog licht:

autodelen die tanks schoonmaken

,

automobieldelen zuiveringsinstallatie

 

Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen

 

Gered meer dan 20 arbeidsuren en geminimaliseerde werknemer chemische blootstelling.

 

AGSONIC was niet het goedkoopst of het duurst. Zij hadden een uitstekend product voor het geld en een verplichting aan klantenservice. AGSONIC is zeer gemakkelijk om met, zelfs van 2.000 mijlen weg te werken. Pas retroactief aan en alle andere steunbehoeften zijn behandeld op een zeer ontvankelijke manier. AGSONIC de ‚betrouwbaarheid en de dienst maken deel uit van ons operationeel succes. Wat betreft ons werknemers en beheer, moeten onze AGSONIC-eenheden hier blijven. Voor om het even welke toekomstige behoeften, is AGSONIC onze 1 keus.

– Klanten feedbaack Ruimte.

 

Waarom een Ultrasone Reinigingsmachine voor Vliegtuigendelen Ideaal is

In drie woorden: grondig, veilig en snel. De verontreinigende stoffen door hand schoon te maken worden gemist zijn gewoonlijk die diep in spleten en op andere oppervlakten onmogelijk die te bereiken. Voorts kunnen de hoogst gebeëindigde vormoppervlakten anders door handprocessen worden gekrast of worden beschadigd. De grote vormen kunnen moeilijk zijn te manoeuvreren, het riskeren van schade bevorderen tijdens het hand schoonmaken. En langer het neemt om de vormen schoon te maken groter het risico van schade.

De ultrasone het schoonmaken actie lost alle drie kwesties op.

Het is grondig omdat het alle die vormoppervlakten bereikt in een biologisch afbreekbare ultrasone het schoonmaken oplossing worden ondergedompeld op basis van water. Het is veilig omdat terwijl de het schoonmaken actie „kan hevig worden genoemd“ het zo snel voorkomt dat de hoogst opgepoetste oppervlakten van de injectievorm niet beschadigd tijdens het het schoonmaken proces zijn. Door snel bedoelen wij 10 tot 15 minuten hoewel de grote complexe vormen een langere schoonmakende cyclus kunnen vereisen.

 

Vliegtuigendelen die door Cavitatieactie schoonmaken

De cavitatieactie wordt als implosie van talloze minieme die bellen tegen oppervlakten van producten beschreven in de het schoonmaken oplossing worden ondergedompeld. De bellen worden gecreeerd wanneer de generator-aangedreven omvormers in entrepot op de ultrasone schonere tank bij ultrasone die frequenties trillen in duizenden cycli per seconde of kilohertz (kHz) worden gemeten.

Het selecteren van het schoonmakende materiaal wordt geregeerd voor een groot deel door de grootte van vormen die worden schoongemaakt. De ultrasone reinigingsmachines zijn het beschikbare uitstrekken zich van kleine benchtopeenheden aan industrieel-gerangschikt floor-mounted materiaal dat voor geautomatiseerde schoonmakende en spoelende cycli kan worden gepast. Maar selecteren een reinigingsmachine met een verwarmer, tijdopnemer en bereikwijze.

 

 

Het proces is vrij ongecompliceerd ongeacht materiaalgrootte. Hier is een vereenvoudigde beschrijving die kan worden gewijzigd gebaseerd op uw specifieke verrichtingen:

 

1.Fill de ultrasone reinigingsmachine met water maar staat ruimte voor het schoonmaken van oplossingsverplaatsing toe te schrijven toe aan de grootte van de vormen die worden schoongemaakt. Voeg de juiste hoeveelheid biologisch afbreekbaar schoonmakend oplossingsconcentraat toe. Vraag de wetenschappers in Tovatech om de correcte die formulering te adviseren op het type van verontreinigende stoffen wordt gebaseerd u verwijdert en wat de vorm zelf van wordt gemaakt.

 

2.When u bereid bent om plaats schoon te maken de injectie in de schonere mand vormt. Neem zorg dat zij elkaar niet contacteren. Als u grote delen schoonmaakt kunt u hen in de het schoonmaken oplossing opschorten zodat contacteren zij niet de tankbodem. Sommige industriële reinigingsmachines zijn uitgerust met bodemrekken om producten te steunen die worden schoongemaakt.

 

3.Set de verwarmer aan 65 C en tijdopnemer van 10 tot 60 minuten afhankelijk van de graad van verontreiniging. Activeer de bereikwijze om eenvormige distributie te verzekeren van cavitatie en eenvormig te bevorderen lager dan schoonmakend de vormen in de oplossing. Met ervaring zult u optimale het schoonmaken voorwaarden duidelijk maken.

 

4. aan het eind van de cyclus verwijder de vormen en inspecteer. Wanneer tevreden, spoel hen met vers warm water en sta hen toe om hen te drogen of te blazen droog met samengeperste lucht. Merk op dat de ingewikkelde configuraties en de holten water kunnen opsluiten dat zou moeten worden verwijderd door een elektrische droogoven aan uw opstelling toe te voegen.

Spoelend uiteinde: U zult schoonmakende oplossingsresidu's willen grondig verwijderen. De complexe vormen kunnen een nevelspoeling of, in bepaalde gevallen vragen, spoelend door cavitatie in een ultrasone spoelingstank.

 

Hoe te om Grote Vliegtuigendelen schoon te maken

De complexe Vliegtuigendelen vereisen het zorgvuldige schoonmaken.

De complexe Vliegtuigendelen vertegenwoordigen aanzienlijke investeringen door plastic injectie het vormen bedrijven die om hun investeringen te beschermen, het schoonmaken procedures moeten bepalen om een verscheidenheid van koppige verontreinigende stoffen te verwijderen. Deze omvatten gebrand op residu's, oliën, het opvlammen en vet dat indien toegestaan te blijven in productverwerping door de kwaliteitscontroleafdeling zal resulteren. Hand het schrobben met oplosmiddelen eenvoudig doet niet het werk. Naast het zijn het tijdrovende, hand introduceert schoonmaken potentiële gevaren voor de gezondheid voor personeel en oplosbare verwijderingsuitdagingen. De oplossing gebruikt een ultrasone reinigingsmachine in plaats van het schrobben in een oplosbaar-gebaseerde delenwasmachine 

 

Productomschrijving

 

Ultrasone geluidsleer: De ENIGE Manier om met Vertrouwen schoon te maken

Ongeacht de bron van het vuil of de verontreiniging, AG worden de Ultrasone Schoonmakende Systemen ontworpen om een grote verscheidenheid van gebruik in de diverse industrieën aan te passen. Snel, efficiënt en efficiënt, zullen onze machines u toestaan om vrijwel om het even welk type van deel of component schoon te maken. Het volgende is enkel een korte lijst van de vele verschillende types van punten die gebruikend onze systemen zijn schoongemaakt.

  • Automobiel (Auto, Vrachtwagen, Motorfiets) zie hieronder Video
  • Luchtvaart (Helikopters, Vliegtuigen en Grondsteun)
  • Persoonlijke Boot & Marine
  • Injectievormen
  • Restaurants, Bakkerijen & Keukens (Ovenfilters, Branders, Potten, Pannen, Werktuigen)
  • Machines allerhande
  • Hulpmiddelen, Noten, Bouten
  • Uitdrijving en het Deburring
  • Bijna maakte om het even wat uit metaal (ijzerhoudend en non-ferro), plastiek, vinyl, en hout.

3 de Ultrasone Schonere Specificatie van vliegtuigendelen:

Modelleer Nr. T-2060
Ultrasone tankgrootte (mm) 730 x 480 x 760 mm
Het spoelen tankgrootte (mm) 730 x 480 x h760
Capaciteit 266L
Ultrasone macht 3600W
Het verwarmen macht 9KW
Omvormeraantallen 60pcs
Ultrasone frequentie 28khz of 40khz
Tijdopnemer 0~30min regelbaar
Verwarmer 20~80C regelbaar
Materiaal Roestvrij staal 304
Voeding AC220V, 3phase, AC380V/415V-3phase
Facultatief Filtratiesysteem

 

 

Roestvrij staal Automatische Ultrasone Schonere Machine voor Vliegtuigendelen 0

Contactgegevens
AG SONIC TECHNOLOGY LIMITED

Contactpersoon: AGSONIC

Tel.: +8618928856885

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)